flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Дня юриста Ленінський районний суд проводить День відкритих дверей для учнів шкіл Новокодацького району Дніпра

03 жовтня 2018, 17:00

8 жовтня правники України відзначатимуть своє професійне свято – День юриста. Колектив Ленінського районного суду м. Дніпропетровська в цей день познайомить зі своєю діяльністю тих, хто незабаром має обрати власну професію – учнів старших класів.

08 жовтня 2018 р. о 14 годині в Ленінському районному суді м. Дніпропетровська відбудеться «День відкритих дверей» для учнів старших класів ліцею № 1 Навокодацького району м. Дніпра. Захід проходитиме в рамках оголошеного Президентом України загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право», мета якого – сфомувати в суспільстві правову свідомість та культуру, підвищіти рівень знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України.

Працівники суду ознайомлять школярів з судовою гілкою влади України, її структурою та місцем у ній Ленінського районного суду м. Дніпропетровська.

Запрошені учні матимуть змогу познайомитися з працівниками апарату суду та суддями, поставити їм питання. Під час оглядової екскурсії приміщенням суду гості дізнаються про «життя» судової справи – від реєстрації позовної заяви до передачі справи до архіву.

Ленінський районний суд м. Дніпропетровська запрошує представників ЗМІ висвітлити дану подію у своїх матеріалах. Із запитаннями щодо участі представників медіа у заході просимо звертатися до прес-секретаря суду за номером телефону: +38 (068) 651-54-05.

 

За повідомленням прес-служби суду