flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учні Тернівки побували з екскурсією у Тернівському міському суді!

01 жовтня 2018, 13:01

28 вересня 2018 року, напередодні святкування професійного свята - Дня юриста, в приміщенні Тернівського міського суду Дніпропетровської області відбулась оглядова екскурсія для школярів. Метою заходу було покращення довіри підростаючого покоління до судової системи, підвищення рівня освіти та ознайомлення з принципами судочинства. Участь в заході взяли учні 5-9 класів середніх загальноосвітніх шкіл м.Тернівки.

Під час екскурсії гості ознайомилися з приміщенням суду, мали можливість задавати питання та отримувати кваліфіковані відповіді.  

Також, у доступній формі учням було роз’яснено порядок надання та отримання інформації в суді, порядок звернення до суду, про що слід пам’ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді. Бажаючі мали змогу сфотографуватися з головою Тернівського міського суду, працівниками апарату суду, які залюбки поспілкувалися зі школярами й відповіли на усі поставлені запитання.

Запрошені отримали вичерпну інформацію про професію юриста, адже в майбутньому вони стануть перед вибором своєї професії.

За інформацією прес-служби суду