flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У зв’язку з підготовкою до запровадження підсистеми електронного суду в Апостолівсьому районому суді ТИМЧАСОВО припинено СМС-інформування учасників судового процесу

01 жовтня 2018, 11:35

Відповідно до норм діючого законодавства повідомлення учасникам судового процесу здійснюється судовими повістками про виклик до суду. Для зручності громадян та з їх згоди, Державної судовою адміністрацією України запроваджено послуги у вигляді надсилання тексту судової повістки у вигляді СМС - повідомлення.

У зв’язку з підготовкою до запровадження підсистеми електронного суду в Апостолівсьому районому суді ТИМЧАСОВО припинено СМС-інформування учасників судового процесу.

Повідомлення учасників судових процесів буде здійснюватись за допомогою судових повісток направлених поштовим зв’язком, телефонограми та іншими передбаченими законодавством способами.

Також нагадуємо, що додаткові  повідомлення про виклик до суду  можливо переглянути на веб-сайті Апостолівського районного суду у  вкладці «Громадянам» → «Повідомлення про виклик до суду учасників процесу» або за посиланням:https://ap.dp.court.gov.ua/sud0402/gromadyanam/povidomlennyaprovuklukdosydy/

Про  відновлення СМС- інформування буде повідомлено додатково!