flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

П`ять років за гратами отримав колишній в’язень, який у м. Кам`янському вночі обстріляв кіоски та поранив перехожу жінку

28 вересня 2018, 16:00

Апеляційний суд Дніпропетровської області скасував вирок суду першої інстанції (Заводський районний суд м. Дніпродзержинська) в частині призначення покарання 36-річному громадянину за скоєння кримінального правопорушення за ч.4 ст.296 КК України - хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї.

У ході досудового слідства встановлено, що у травні 2016 року в ночі у м.Кам`янському громадянин у стані алкогольного сп’яніння, до того ж раніше судимий, здійснив ряд безладних пострілів з вогнепальної зброї в бік торгових кіосків. Під час пострілів зловмисник поранив у обличчя перехожу жінку, кулі також потрапили у прилеглі кіоски, тротуарну плитку та автомобіль.

Вироком Заводського районного суду м. Дніпродзержинська чоловіка визнано винним у скоєнні вказаного злочину та призначено покарання - 3 роки 2 місяці в’язниці з конфіскацією особисто належного майна.

Апеляційний суд Дніпропетровської області призначив обвинуваченому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.