flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шість років за гратами, конфіскація майна та позбавлення права обіймати посади в органах місцевого самоврядування – вирок Марагнецького міського суду стосовно 2-х чиновників міської ради

25 вересня 2018, 11:44

24 вересня 2018 року Марганецьким міським судом розглянуто кримінальне провадження у відношенні завідувача відділу землекористування та екології Марганецької міської ради, а також заступника міського голови Марганецької міської ради за ст. 368 ч.З КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки службовою особою».

Вказаних осіб визнано винними у вчиненні злочину та призначено покарання у виді 6 (шести) років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах місцевого самоврядування строком на 3 (три) роки, з конфіскацією майна, за винятком майна, що не підлягає конфіскації згідно з Законом.

Даний вирок Марганецького міського суду ще не набрав законної сили та може бути оскаржений до Апеляційного суду Дніпропетровської області протягом тридцяти днів з моменту його проголошення. У разі подання апеляційної скарги вирок набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

За повідомленням прес-служби суду