flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталія Деркач взяла участь у відкритті семінару «Актуальні та проблемні питання ведення військового обліку та бронювання військовозобов`язаних в судах»

19 вересня 2018, 16:39

Сьогодні у Дніпрі на базі державного університету внутрішніх справ Регіональне відділення Національної школи суддів України розпочало підготовку працівників апаратів місцевих судів на семінарі на тему: «Актуальні та проблемні питання ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних в судах».

З вітальним словом до учасників семінару звернулась Голова Апеляційного суду Дніпропетровської області Наталія Деркач. Вона наголосила на актуальності та необхідності проведення таких тематичних семінарів та побажала слухачам винести максимум корисних знань та навичок, які необхідні для роботи у судових установах.

Участь у заході також взяли начальник ТУ ДСА України у Дніпропетровській області Ганна Ігнатьєва, заступник директора Дніпропетровського відділення Національної школи суддів України Алла Баштанник, ректор Дніпропетровського держуніверситету внутрішніх справ Андрій Фоменко, головний спеціаліст з питань безпеки та мобілізаційної роботи ДСА Сергій Каземіров.

Протягом двох днів на слухачів семінару чекає насичена та цікава програма, у ході якої вони отримають інформацію щодо вимог законодавчих та нормативно-правовох актів з питань оборонної та мобілізаційної роботи, ознайомляться з повноваженнями органів військового управління щодо керівництва та контролю за станом оборонної та мобілізаційної роботи. Також їм прочитають лекцію з основ мобілізаційної підготовки та мобілізації в органах судової влади. Зроблять аналіз звітів про чисельність працюючих та військово зобов’язаних, які заброньовані з гідно з переліками посад і професій на 2017 рік та загальні вимоги щодо звітів за 2018 рік. Ознайомлять з організацією роботи військового комісаріату з питань військового обліку та бронювання військовозобов’язаних. Також і учасники і лектори мають змогу обговорити усі проблемні питання за напрямком організації та ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних.