flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато процедуру припинення діяльності в результаті реорганізації (злиття) Тернівського міського суду Дніпропетровської області

19 вересня 2018, 10:05

Відповідно до указу Президента України №451/2017 від 29.12.2017 року та наказу Державної судової адміністрації України №437 від 06.09.2018 року розпочато процедуру припинення діяльності в результаті реорганізації (злиття) у встановленому законом порядку Тернівського міського суду Дніпропетровської області.

На виконання вимог статті 105 Цивільного кодексу України на сайті Міністерства юстиції України буде оприлюднено повідомлення щодо припинення Тернівського міського суду Дніпропетровської області як юридичної особи в результаті реорганізації.

У Тернівському міському суді Дніпропетровської області утворено комісію з реорганізації (злиття), якою буде здійснено усі необхідні заходи з реорганізації (злиття) суду.

В результаті закінчення процедури реорганізації буде створено Павлоградський окружний суд - у містах Павлограді та Тернівці, Павлоградському та Юр'ївському районах Дніпропетровської області із місцезнаходженням у містах Павлограді та Тернівці, селищі міського типу Юр'ївці Дніпропетровської області шляхом реорганізації (злиття) Павлоградського міськрайонного суду, Тернівського міського суду та Юр'ївського районного суду Дніпропетровської області.

Додатково повідомляємо, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Тернівський міський суд Дніпропетровської області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Павлоградського окружного суду.


За повідомленням прес-служби Тернівського міського суду