flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 2 місяці матері, яка підозрюється у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною, що призвели до смерті останньої

18 вересня 2018, 14:41

Слідчий суддя Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області обрав запобіжний захід у виді домашнього арешту на 2 місяці  жінці,  яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого  ст.166 КК України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки – смерть малолітньої дитини.

Наразі досудовим слідством встановлено, що у серпні поточного року у м. Жовті Води (Дніпропетровська область) чотирирічна дитина отримала тяжкі травми голови, від яких згодом померла у лікарні. При цьому мати дівчинки знала про тяжкий стан здоров’я дитини, але протягом чотирьох днів не звернулась за медичною допомогою, залишивши доньку вдома та намагалась приховати факт отримання травм.

Жовтоводський міський суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці (максимально тяжкий запобіжний захід, передбачений для даного злочину). Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Більш детально за посиланням на сторінці суду