flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Що встигли зробити в Україні та на Дніпропетровщині за 2 роки судової реформи та над чим працювати далі? Ці питання обговорювали судді м.Дніпра у прямому ефірі на 34 телеканалі

13 вересня 2018, 13:18

713 днів триває судова реформа в Україні! За ці 2 роки система відчула ряд кардинальних змін: запрацював новий Верховний суд, судді проходять кваліфікаційне оцінювання, триває реорганізація судів, чимало змін ще треба встигнути зробити!

Але на скільки Україна спроможна якісно захищати своїх громадян? Чи реально відстояти свої права у суді за один раз і хто гальмує цей процес, з  якими новими викликами стикаються служителі Феміди всіх судових інстанцій і коли в Україні почнуть виконуватись всі рішення судів?

А також про головні акценти судової реформи, які окреслила Голова Верховного суду Валентина Данішевська і відстоювання суддівської незалежності Радою суддів України на чолі з Олегом Ткачуком. Навчання майбутніх суддів для судів Дніпропетровщини та багато іншого відверто у прямому ефірі телепрограми "Грані" обговорили Уповноважений РСУ для роботи у Дніпропетровській області Дмитро Мовчан, суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний та директор регіонального відділення національної школи суддів України Олександр Мартиненко.

Усі деталі дивіться за ПОСИЛАННЯМ