flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

31 січня в гаражі, що належить сім"ї судді Нікопольського міськрайонного суду, стався вибух, є потерпілі

01 лютого 2018, 13:10
31 січня 2018 року, близько 18.30 в гаражі, що належить сім"ї судді Нікопольського міськрайонного суду Рибаковій Валерії Віталіївні, біля будинку за адресою: вулиця Трубченко, 6, в м. Нікополі стався вибух.

Внаслідок вибуху чоловік судді - Рибаков Олександр Михайлович, який є депутатом міської ради та підприємцем, отримав осколкові поранення. Пошкоджено автомобіль Toyota Camry, який належить судді Рибаковій В.В.

Як встановило слідство, потерпілий заїхав до гаража на автомобілі, а коли вийшов з нього невідомий чоловік кинув всередину дві гранати, попередньо – Ф-1 та РГД-5. Після нападу зловмисник втік, а чоловіка з множинними осколковими пораненнями обох ніг доставили до лікарні.  За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), що передбачає до 15 років позбавлення волі. 

Одразу після скоєння злочину місце події обстежили вибухотехніки та кінологи. Були відпрацьовані всі місця відходу нападника.  Правоохоронці опитують можливих свідків події та встановлють всі обставини злочину. Вживаються заходи для встановлення та затримання нападника. 

 

За повідомленням прес-служби суду та національної поліції у Дніпропетровській області