flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Апеляційним судом Дніпропетровської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» у грудні 2017 року

04 січня 2018, 17:10

У грудні 2017 року до Апеляційного суду Дніпропетровської області (далі – Апеляційний суд) у порядку, передбаченому Законом України «Про доступ до публічної інформації», надійшло8 запитів на інформацію, в тому числі: електронною поштою –5, через приймальню громадян – 3.

Серед суб’єктів, що подали запити на інформацію:

  • фізичних осіб - 8.

7 письмових запитів на публічну інформацію, що надійшли до Апеляційного суду, опрацьовані та розглянуті у встановлений п’ятиденний термін. У межах компетенції Апеляційного суду надано ґрунтовні відповіді по суті  запитувачам інформації. 1 запит, відповідно до ч.3 ст.22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надісланий для розгляду      належному розпоряднику інформації. Опрацьовано 1запит за 30 листопада 2017 року, строк надання відповіді на який було продовжено.

Питання, порушені у запитах про доступ до публічної інформації, за звітний період стосувалися інформації:           

- про рух справ в Апеляційному суді;

- щодо прийняття присяги суддями Апеляційного суду;

- щодо інформації стосовно вищої юридичної освіти суддів судів Дніпропетровської області;

- про кількість та назви судів, в яких працюють 1 або 2 суддів із відповідними повноваженнями тощо.

Крім того, відділом (канцелярією) діловодства, прийому та обліку звернень громадян оброблено 912 усних запитів на інформацію в телефонному режимі.