flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ!!!

18 листопада 2016, 15:15
Одноденний семінар-тренінг для суддів-спікерів
«ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ В СУДАХ»
 
Організовано Консультативною місією Європейського Союзу
 
м. Дніпро,  22 листопада 2016 року (вівторок)
       За Ініціативою керівництва Ради суддів України у співпраці з Національною школою суддів України, Консультативна місія Європейського союзу в Україні підтримала  проведення  одноденного семінару «Зв’язки з громадськістю в судах» для суддів-спікерів, який відбудеться 22 листопада 2016 року об 10.00 годині  за адресою: вул. Троїцька,12А, Готель ReikartzДніпропетровськ.
Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході.
       Основна мета  семінару - сприяння у розвитку комунікаційних навичок суддів-спікерів, а також ознайомлення їх з кращим досвідом іноземних колег  по налагодженню зв’язків з громадськістю в судах та обговорення можливості їх системного впровадження в судових установах.
       В ході семінару судді-спікери будуть опановувати  принципи налагодження плідної співпраці зі ЗМІ, вивчати інструменти комунікацій, записувати інтерв’ю а також  аналізувати його.
       На семінарі будуть присутні: експерти КМЄС Лучіано Скамбіато Лічіарді, радник із стратегічних комунікацій КМЄС (Італія), Катерина Шагіна, спеціаліст із стратегічних комунікацій КМЄС,  Олександр Сасевич, суддя Львівського окружного адміністративного суду, Голова комітету Ради суддів України з питань комунікації (у тому числі зі ЗМІ), Ольга Какауліна, Прес Центр судової влади України, судді-спікери судів Дніпропетровського регіону.