flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 16 по 20 травня 2016 року в апеляційному суді Дніпропетровської області регіональним відділенням Національної школи суддів України проводилась підготовка суддів місцевих загальних судів, обраних на посаду судді безстроково.

24 травня 2016, 17:01
З 16 по 20 травня 2016 року в апеляційному суді Дніпропетровської області  регіональним відділеннямНаціональної школи суддів України проводилась підготовкасуддів місцевих загальних судів, обраних на посаду судді безстроково.
Підготовку пройшли 49 суддів місцевих загальних судів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Кіровоградської областей.
 У якості викладачів були запрошені судді апеляційного суду Дніпропетровської області, судді місцевих загальних судів Дніпропетровської області та інші фахівці.
Підготовка проводилась із застосуванням інтерактивних методів: інтерактивних лекцій з демонстраціями презентацій Power Point, модерованих дискусій, виконання практичних завдань із використанням фліп-чарта, роботи в малих групах тощо.
У  межах  даного заходу для суддів  було проведено два тренінги на тему: “Суддівська етика. Доброчесність судді” і “Докази і доказування в кримінальному провадженні”.