flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 березня 2016 року у м. Дніпропетровську пройшов Дніпропетровський регіональний судовий форум

29 березня 2016, 14:48
28 березня 2016 року у м. Дніпропетровську пройшов регіональний судовий форум, організаторами якого виступили Секція суддів АПУ, Асоціація розвитку суддівського самоврядування  та Рада суддів України.

     Серед запрошених доповідачів та учасників заходу були представники спеціалізованих судів та судів загальної юрисдикції, державні діячі, вітчизняні науковці, провідні адвокати та юристи, ЗМІ. Взяла участь у  заході і голова апеляційного суду Дніпропетровської області Деркач Наталія Миколаївна.
    Учасниками заходу було розглянуті актуальні питання в діяльності Ради суддів України (звіт за 6 місяців роботи, основні плани комунікацій з суспільством,етика суддів, антикорупційні заходи), внутрішні комунікації АРССУ та напрямки їх роботи, актуальні проблеми в діяльності ВККС України(оцінювання,відповідальність суддів та основні типи порушень), актуальні проблеми в діяльності ВРЮ (незалежність, звільнення за порушення присяги), актуальні проблеми адвокатури та прокуратури в Дніпропетровській області, актуальні проблеми судової влади  та забезпечення судової влади у в Дніпропетровській області.
      Метою проведення  форуму  було обговорення судової реформи, перспектив та реалій конституційних гарантій незалежності суду, механізм правового впливу на ефективність судової діяльності, галузевих змін та міжнародних судових процесів, що в подальшому сприятиме діалогу між суспільством та судами, відкриваючи громадянам доступ до правосуддя.
                                                                                                                                                                                                                            Прес-служба суду