flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15–19 лютого 2016 року в апеляційному суді Дніпропетровської області Дніпропетровським місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проводилась підготовка суддів місцевих загальних судів, призначених на посаду судді вперше (4–5 рік)

22 лютого 2016, 11:25
Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України з Апеляційним судом Дніпропетровської області  з 15 по 19 лютого 2016 року було проведено підготовку суддів  місцевих загальних судів Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей, призначених на посаду судді вперше (4–5 рік роботи).
       Підготовку проводили судді апеляційного суду Дніпропетровської області,судді загальних місцевих судів,  запрошені до участі в проведенні навчання викладачі вищих навчальних закладів м. Дніпропетровська, а також інші фахівці.
 
       Для проходження підготовки прибуло 27 суддів місцевих загальних судів Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей.
       Під час підготовки  судді розглядали питання  застосування цивільного законодавства при розгляді земельних спорівщодо провадження у справах про адміністративні правопорушення,вивчали особливості захисту екологічних прав громадян та практику ЄСПЛ у сфері захисту екологічних прав громадян,та інші питання.
       Крім того, у рамках підготовки суддів місцевих загальних судів судді-тренери Апеляційного суду Дніпропетровської області та Дніпропетровського окружного адміністративного судупровели два тренінги за окремими програмами, а саме: тренінг на тему: “Суддівська етика та доброчесність судді” та тренінг на тему: “Написання судових рішень у цивільному і кримінальному судочинстві”.
 
       За результатами проведених тренінгів суддями-тренерами було проведено анкетне оцінювання.
         За результатами підготовки суддям видано Сертифікати Національної школи суддів України.
 
Детальніше можна ознайомитись за посиланням: 
Суддівська етика та написання судових рішень – у центрі уваги суддів місцевих загальних судів
 
Актуальні питання суддівської етики
 
Написання судових рішень у цивільному та кримінальному судочинстві