flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Свій професійний рівень удосконалюють помічники суддів та консультанти.

18 лютого 2016, 15:10
Свій професійний рівень удосконалюють помічники суддів та консультанти.
         З 8 по 12 лютого 2016 року в апеляційному суду Дніпропетровської області Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України проводилась підготовка помічників суддів і консультантів місцевих загальних та апеляційних судів.
         Підготовку проходили 91 працівник апаратів місцевих загальних та апеляційних судів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Кіровоградської областей.
.
         Для проведення підготовки викладачами  були запрошені судді місцевих загальних судів Дніпропетровської області та інші спеціалісти.
         Під час підготовки слухачі розглянули основні положення Закону України “Про судоустрій і статус суддів” та практичні питання його застосування, ознайомились з особливостями застосування рішень та висновків Конституційного суду України на процес здійснення правосуддя, обговорювались  інновації у судочинстві, проекти нових кодексів та зміни до законодавства та вивчали питання щодо підготовки проектів документів слідчого судді.
     Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройшов, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.
 

   Детальніше за посиланням: http://nsj.gov.ua/ua/news/pomichniki-suddiv-ta-konsultanti-udoskonaluut-sviy-profesiyniy-riven1/