flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

26 травня 2015р. у приміщенні апеляційного суду Дніпропетровської області відбулася зустріч Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка Зеновія Васильовича з керівниками апеляційного суду та місцевих загальних судів Дніпропетровської області

26 травня 2015, 16:21

 

26 травня 2015 року у приміщенні апеляційного суду Дніпропетровської області відбулася зустріч Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка Зеновія Васильовича  з керівниками апеляційного суду та місцевих загальних судів Дніпропетровської області.

У ході зустрічі було обговорено реформування судової системи.

Зеновій Холоднюк, виступаючи перед присутніми, висвітлив обсяги видатків судової системи у 2014 році із аналізом їх використання за бюджетними програмами, зазначивши при цьому про досягнуті результати за звітний період. Також представив перспективи діяльності на 2015 рік, зазначивши, що питання збільшення кошторисних призначень на оплату праці у 2015 році планується за рахунок понадпланових надходжень судового збору до спеціального фонду державного бюджету.

Крім цього, було обговорено ряд проблемних питань матеріального та технічного забезпечення судів та функціонування судової системи України.