flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося виїзне засідання Ради суддів України, в якому прийняла участь суддя апеляційного суду Дніпропетровської області

17 листопада 2014, 10:38

 6 листопада 2014 року в м. Вінниці, у приміщенні Вінницького апеляційного адміністративного суду (вул. Островського, 14, м. Вінниця), відбулося виїзне засідання Ради суддів України. Головувала на засіданні Ради її очільник Валентина Сімоненко.

У якості представника від Дніпропетровської області за допомогою режиму відеоконференцзв’язку у засіданні прийняла участь суддя Апеляційного суду Дніпропетровської області Кононенко Олена Миколаївна.

На порядку денному було вісім питань, які потребували уваги:   

1.  Про забезпечення судів належними службовими приміщеннями

2.  Аналіз стану функціонування автоматизованої системи діловодства суду та організації можливостей переходу до системи «Електронний суд»

3.  Про затвердження змін до Положення про автоматизовану систему документообігу суду

4.  По результати проведення моніторингу стану незалежності суддів, ефективності та доступності правосуддя

5.  Підготовка пропозицій стосовно внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо внесення до Єдиного реєстру досудових рас слідувань відомостей, які можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення суддею, лише за згодою Ради суддів України.

6.  Щодо правового і соціального захисту суддів та членів їхніх сімей, зокрема, щодо суддів, переведених на роботу з судів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

7.  Про повернення круглого столу «Поновлення довіри до судової системи в Україні: «План дій»

8.  Різне.

Також, з метою оперативного та конструктивного надання пропозицій до Ради з питань судової реформи,  створеної Президентом України, підготовку та подання пропозицій щодо стратегії реформування судоустрою та судочинства, розроблення планів дій щодо впровадження цієї стратегії, а також сприяння налагодженню ефективного механізму взаємодії державних органів, інститутів громадянського суспільства та міжнародних організацій з питань підготовки і реалізації стратегії реформування цієї сфери, Радою суддів України створено відповідну робочу групу.