flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо роботи УДППЗ «Укрпошта» по відправленню кореспонденції

10 жовтня 2014, 12:23

 

        Згідно листа Генеральної Дирекції УДППЗ «Укрпошта» починаючи з 27.03.14р. пошта з материкової частини України, кримською стороною не приймається та повертається у зворотному напрямку. «Укрпошта» змушена припинити приймання всіх видів відправлень до АР Крим та м. Севастополь.

 


          У зв’язку з загостренням суспільно - політичної ситуації на території Донецької та Луганської областей, проведенням бойових дій в зоні АТО, блокуванням шляхів проїзду до м. Донецьк та м. Луганськ незаконними озброєними угрупованнями, з 22.07.14р. до окремого розпорядження призупиняється приймання для пересилання поштових відправлень на адресу населених пунктів:

 

 

 

Донецької області: Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, м. Дзержинськ, м. Дебальцеве, м. кіровське. М. Сніжне, м. Донецьк, м. Макіївка, м. Єнакієве, м. Горлівка, м. Харцизьк, м. Торез;

Луганської області: Перевальського, Попаснянянського, Антрацитівського, Лутугинського, Станично - Луганського, Слов'яносербського, Краснодонського, Свердловського районів, м. Луганськ, м. Алчевськ, М. Первомайськ, м. Кіровськ, м. Ровеньки, м. Красний Луч, м.  

Лисичанськ, м. Рубіжне, м. Стаханів, м. Брянка, м. Сєверодонецьк.


 

 

 

За інформацією Донецької дирекції УДППЗ «Укрпошта» перевезення та доставка поштових відправлень на даний час можлива у м. Маріуполь, м. Краматорськ, м. Дружківка, м. Селідове, Великоновосілківський, Першотравневий, Волноваський, Володарський, Марїнський, Новоазовський, Тельманівський, Словянський, Краснолиманський, Артемівський, Костянтинівський, Красноармійський, Добропільський, Олександрівський райони.