flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Дніпропетровської області вкотре наголосили на неприпустимості дій працівників судів, які підривають авторитет правосуддя

08 травня 2018, 12:48

Апеляційний суд Дніпропетровської області проводить регулярну роботу, спрямовану на реалізацію державної політики у сфері запобігання конфлікту інтересів і протидії корупції, дотримання загальних правил поведінки державного службовця, Правил поведінки працівника суду та ін.

На останній оперативній нараді з працівниками апарату Апеляційного суду, який провеликерівник апарату Оксана Опанасюк та заступник керівника апарату Алла Санжаровська обговорили питання неприпустимості в роботі працівників суду корупційних та інших протиправних дій і порушення Кодексу суддівської етики. Працівникам роз’яснили поняття  конфлікту інтересів,  приватних інтересів та попередження конфлікту інтересів. Звернули увагу на дотримання конфіденційності  та нерозголошення конфіденційної інформації.

Керівник апарату суду вкотре наголосила на неприпустимості дій працівників судів, які, працюючи у сфері правосуддя, своїми діями ставлять під сумнів довіру до судової системи взагалі.