flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу розпочинає анонімне опитування відвідувачів суду

01 березня 2018, 10:51

У період з 1 по 28 березня 2018 року у приміщенні Тернівського районного суду м. Кривого Рогу,  який розташований за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Ухтомського, 23 (ІІІ та ІV поверхи будівлі), буде проводитись анонімне опитування громадян-відвідувачів суду щодо якості функціонування суду.

Опитування відвідувачів суду проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської думки до суду.

Гомадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у загальній канцелярії Тернівського районного суду м. Кривого Рогу(каб. № 307). В холі ІІІ та ІV поверхів в приміщенні суду буде розташована спеціальна скринька для заповнених анкет. Результати проведеного опитування будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на офіційній веб-сторінці Тернівського районного суду м. Кривого Рогу.

Керівництво Тернівського районного суду м. Кривого Рогу заздалегідь висловлює вдячність усім учасникам опитування. Від вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

 

За повідомленням прес-служби суду