flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарів судового засідання вчили ефективній взаємодії зі ЗМІ

20 лютого 2018, 15:00

У Дніпрі на базі Апеляційного суду Дніпропетровської області триває підготовка секретарів судових засідань місцевих загальних та апеляційних судів з чотирьох областей України. Протягом другого дня слухачів вчили як ефективно спілкуватися і взаємодіяти зі ЗМІ та громадськістю. Відповідну лекцію прочитала для них керівник  обласного об`єднання «Адвокат», член Ради Спілки адвокатів України Світлана Торопчина-Агалакова. Разом зі слухачами вона також обговорила проблему взаємодії судів із ЗМІ щодо забезпечення об’єктивного і неупередженого висвітлення діяльності суду та базові засади і принципи комунікаційної діяльності суду.

Корисною для секретарів стала й інтерактивна лекція керівника апарату Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Лілії Ткаченко. Вона роз’яснила присутнім їх завдання та обов’язки відповідно до Положення про апарат суду, питання ведення діловодства та архівної справи у суді.

Нагадаємо, програма з підвищення кваліфікації секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Кіровоградської областей, яку проводить Дніпровське регіональне відділення НСШУ проходитиме у Дніпрі з 19 по 23 лютого 2018 року.

З програмою підготовки можна ознайомитись за посиланням

За інформацією РВ НСШУ