flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Близько сотні секретарів судового засідання окружних та апеляційних судів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької і Кіровоградської областей зібрались в Апеляційному суду Дніпропетровської області для підвищення кваліфікації

19 лютого 2018, 15:29

У Дніпрі на базі Апеляційного суду Дніпропетровської області РВ Національної школи суддів України розпочало підготовку секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Кіровоградської областей і підвищення рівня їх кваліфікації. Підготовка триватиме 5 днів, з 19 по 23 лютого 2018 року.

Протягом першого дня доцент кафедри загальної психології та патопсихології ДНУ ім.Гончара Аліна Бунас для слухачів прочитала інтерактивну лекцію щодо запобігання професійному вигоранню, навчила як управляти  конфліктами та ефективно комунікувати з відвідувачами, як покращити навички спілкування в роботі з людьми з особливими потребами і зупинилась на розгляді методик оптимізації робочого часу. 

Суддя Індустріального районного суду м.Дніпропетровська Денис Шклярук ознайомив з поняттям підсудності цивільних справ та з проблемними аспектами направлення справ за підсудністю для розгляду по суті.

Актуальною для секретарів судового засідання стала інтерактивна лекція судді у відставці  Галини  Маймур, яка розповіла про злочини проти громадського порядку й моральності та про судовий розгляд справ щодо злочинів проти правосуддя.

 

За матеріалами РВ НСШУ