flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Списки осіб, яким не надіслано кореспонденцію апеляційного суду Дніпропетровської області, адресовану одержувачам населених пунктів АРК, м. Севастополь, м. Донецьк та м. Луганськ

02 червня 2017, 09:15

Списки осіб, яким не надіслано кореспонденцію апеляційного суду Дніпропетровської області, адресовану одержувачам населених пунктів АРК, м. Севастополь,  Донецької та  Луганської областей.

До уваги користувачів веб-сторінки суду!

          Апеляційний суд  Дніпропетровської області з повідомленням про виклик у судове засідання розміщує список осіб, які є учасниками судових процесів по справах,  що знаходяться в провадженні Апеляційного суду Дніпропетровської області, та які проживають (перебувають) у населених пунктах АРК та м. Севастополь, Донецькій та Луганській областях.

 Згідно з офіційною інформацією УДППЗ «Укрпошта» (http://ukrposhta.ua/do-uvagi-kliyentiv-10)приймання всіх видів поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь припинено. На підставі вищезазначеного Апеляційний суд Дніпропетровської області  не здійснює пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

 Відповідно  до офіційної  інформації  УДППЗ «Укрпошта»( http://ukrposhta.ua/robota-ukrposhti-v-doneckij-ta-luganskij-oblastyax )щодо прийняття поштових відправлень до  Донецької та Луганської областей,    Апеляційний суд Дніпропетровської області  не здійснює пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам відповідних населених пунктів Донецької та Луганської областей.

 

Список

      осіб яким  не надіслано кореспонденцію апеляційним судом Дніпропетровської області адресовану до АРК та м. Севастополь,   Донецької та Луганської областей.

(повідомлення сторонам у справі  про їх виклик у судове засідання)

станом на 02.06.2017 року.

 

                                                                                      

Повістка-повідомлення

з/п

Номер справи першої інстанції

(номер провадження)

Найменування сторін по справі

Стан розгляду

Примітки

1

 

216/8465/13-Ц

22-ц/774/1497/К/17

АпеляційнА скаргА відповідача Марчік Ліани Іванівни  на рішення Центрально-Міського районного суду м.Кривого Рогу  від  08 червня 2017 року по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «Південкомбанк» до Марчика Леоніда Григоровича, Марчік Ліани Іванівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

 

Повістка-повідомлення   

 про  призначення  справи  до розгляду 

 

на 11 липня 2017 року

 о  10 годині 20 хвилин

 

М. Донецьк

 

Списки осіб, яким не надіслано кореспонденцію апеляційного суду Дніпропетровської області, адресовану одержувачам населених пунктів АРК,м. Севастополь,  Донецької та  Луганської областей  потягом 2017 року можна знайти у розділі «Інформація для громадян» підрозділі

 

Інформація для громадян Луганської та Донецької областей, АРК та м. Севастополя

ТАКОЖ, Апеляційну скаргу, ухвалу суду та інші процесуальні документи, можна отримати в канцелярії Апеляційного суду Дніпропетровської  або через електронний суд.

З регламентом обміну електронними документами можна ознайомитися на сайті суду  http://dpkra.court.gov.ua/sud0491/el_sud/

     Уточнити інформацію про стан розгляду справи можна за телефоном відділу по роботі зі зверненнями громадян та надання  інформації Апеляційного суду Дніпропетровської області: (0564) 92-25-61