flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Апеляційного суду Дніпропетровської області.

24 квітня 2017, 15:30
   20 квітня  2017 року  відбулися збори суддів  апеляційного суду Дніпропетровської області.
         На  зборах були присутніми  32 суддів з числа  43  фактично працюючих.
        Головуючим на зборах було обрано  голову суду Деркач Наталію Миколаївну, секретарем -  Джерелейко Олену Євгенівну.
   На порядку денному стояли наступні питання :
  1. Вибори  заступника голови суду.
  2. Вибори секретарів судової палати з розгляду кримінальних справ у місті Дніпро та у місті Кривий Ріг.
  3.Внесення змін до Засад автоматизованої системи документообігу суду, до розділу 3 додатку № 4 (Апеляції на постанови у справі про адміністративні правопорушення), шляхом виключення слова «міста Дніпро».
  4. Різне.
      По першому питанню порядку денного кандидатом на посаду заступника голови суду було запропоновано Живоглядову І.К.., інших пропозицій не надходило.
      За результатами таємного голосування суддів заступником голови апеляційного суду Дніпропетровської області було обрано Живоглядову І.К.
     Шляхом відкритого голосування  секретарем судової палати з розгляду кримінальних справ у місті Кривий Ріг обрано Пістун Аллу Олексіївну, у місті Дніпро – Піскун Оксану Павлівну. 
      Суддями було обговорено питання  щодо внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду, до розділу 3 додатку № 4 (Апеляції на постанови у справі про адміністративні правопорушення), шляхом виключення слова «міста Дніпро», та було прийнято відповідне рішення, згідно якого справи про адміністративні правопорушення, які розглядались  Дзержинським, Довгинцівським, Жовтневим, Інгулецьким, Саксаганським, Тернівським, Центрально-Міським районними судами м. Кривого Рогу, Нікопольським міськрайонним судом, Орджонікідзевським міським судом, Апостолівським, Криворізьким, Софіївським, Широківським районними судами Дніпропетровської області, направляються для розгляду  в апеляційному порядку  до   частини апеляційного суду Дніпропетровської області, розташованого у м.Кривому Розі.
      Враховуючи, що штат суддів фактично становить третину штатної чисельності суддів апеляційного суду Дніпропетровської області, додатково  було  прийнято рішення про встановлення навантаження 100% усім суддям без виключення.
      В ході проведення зборів суддями  також  обговорювались інші питання.
 
                                                                              Прес-служба суду